Jennifer Lopez dhe Ben Affleck dyshohet se janë ndarë dhe nuk jetojnë më bashkë

Ka pak kohë që kanë kurorëzuar me martesë lidhjen e tyre por thashethemet se janë ndarë filluan menjëherë.

Së fundmi po flitet se çifti po kalon një krizë të thellë dhe momentalisht janë duke jetuar ndaras njëri-tjetrit.

Mesa duket, në pallatin ku kanë festuar dasmën, aktualisht jeton vetëm Jennifer Lopez, pasi pas mosmarrëveshjeve që kanë lindur Ben ka braktisur shtëpinë e tij dhd për t’u kthyer atje duhet të plotësojë një sërë kushtesh të vendosura nga JLO.

Përkundër thashethemeve të vazhdueshme deri më tani nuk ka pasur ndonjë konfirmim apo fakt që do të vërtetonte lajmet.


Shtuar 28.10.2022 18:42