Iliri dhe Monika bien në një mendje: Kush do lerë sot shtëpinë e “Big Brother VIP”

Dy konkurrentët e ‘Big Brother VIP’ Iliri dhe Monika kanë diskutuar për emrin e banorit që rrezikon të largohet sot nga shtëpia.

“Unë mendoj se del Antonela, Meridiani i duhet akoma shtëpisë”, tha Monika.

“Po dhe unë ashtu mendoj,nuk është ai i ditëve të para, me të mund të bësh një muhabet, kur ka diçka direkt ta thotë”, u shpreh Iliri.

 


Shtuar 28.12.2021 12:32