I kërkoi të shkonin në hotel pas takimit? Fiori hedh dyshime për seksualitetin e Aldisit

Marrëdhënia mes Fjorit dhe Aldisit nuk ka shkuar ashtu siç pritej nga takimi i parë i tyre. Pasi u takuan, ata shpërthyen në akuza. Aldisi tha se Fjori i kishte kërkuar seks pas takimit, prapa kamerave. Kjo bëri që konkurrentja dhe familja e saj të prekej, madje ajo nuk kishte mundur as të kalonte festat me ta.

Ata u përballën në “Prime” për të sqaruar raportin mes tyre. Gjatë bisedës Fjori nxorri edhe detaje të tjera, duke hedhur dyshime mbi seksualitetin e Aldisit.

“Unë ju afrova prapë për ta puthur, doja ta provokoja, ai u largua”, tha konkurrentja, e cila tha se atij mbase i mungon guximi ose e ka problemin me veten.

Sakaq, Aldisi hodhi poshtë të tilla akuza dhe argumentoi se nuk kishte dëshirë ta puthte.

Gjithsesi, ai i kërkoi faljes, asaj dhe familjes, duke shtuar se “i kishte folur goja para mendjes”.

Në fund, një kërcim duket se sheshoi gjërat mes tyre, por Fjori ishte disi e paqartë lidhur me vazhdimësinë e njohjes së tyre.


Shtuar 9.01.2022 09:06