“Gjumin më të ëmbël e bëj vetëm krah teje”, Orinda shkruan fjalët më të ëmbla në përvjetorin e dashurisë (FOOT LAJM)

Ditën e sotme, Orinda Huta dhe Turjan Hyska e kanë nisur “mjaltë”. Një nga çiftet e preferuara të publikut shqiptarë gëzojn sot 15 vite dashuri dhe nuk mund të jenë më të lumtur.

Orinda ka publikuar në Instagramin e saj një foto nga shtrati ku e mbështetur te partneri i saj shprehet:

“Pas 15 vjetësh akoma bëj gjumin më të ëmbël vetëm pranë teje”.

Orinda dhe Turi janë bekuar një vit më parë edhe me dashurinë e tyre më të madhe, vajzën e tyre Atara për të cilën mami dhe babi shprehin herë pas here lumturinë edhe në rrjetet sociale./albeu.com/