Gara bëhet e ashpër në Big Brother, këta janë banorët e nominuar

4 banorë janë këtë radhë në nominim. Iliri, Einxhel, Arjola dhe Claudio janë banorët të cilët luftojnë përballë njëri-tjetrit për të siguruar qëndrimin në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Iliri dhe Claudio ishin 2 personazhet që u nominuan nga të tjerët. Ndërkohë Einxhel dhe Arjola u futën në nominim nga Iliri dhe Donaldi si dy liderët e shtëpisë të zgjedhur nga publiku.


Shtuar 11.12.2021 09:18