Donaldi emocionohet dhe flet për ndarjen me sherr nga Bora, Semi: Vdesin për njëri-tjetrin (VIDEO)

Por ngjarja me e freskët rreth kësaj i tregon të gjitha e madje thotë shumë edhe për raportin e komplikuar të Donaldit me Semin (shoqen e ngushtë të Borës).

Kledi ka pyetur Donaldin për historinë e tij të fundit të dashurisë, pa e njohur Borën.
Donaldi është shprehur se nuk janë ndarë mirë, janë ndarë me debate.

Fifi: Pse jeni ndarë?
Donaldi: U bënë shumë gjëra bashkë.
Kledi: Sa vite ishit bashkë?
Donaldi: 2 vite e gjysmë.
Kledi: Moshë më e vogël?
Donaldi: Më e madhe, 3 vite.
Kledi: E famshme
Donaldi: Po
Semi: Yll e bukur
Fifi (i tregon Kledit): Ka qenë me Bora Zemanin, është moderatore e Përputhen
Kledi: A ajo zeshkanja, ajo është yll
Donaldi: Yll është (qesh)
Fifi: A keni raporte të mira, jeni ndarë keq apo jeni ndarë mirë
Donaldi: Jemi ndarë keq. Me debate me diskutime, jo se jemi ndarë se nuk bëjmë për njëri-tjetrin
Semi: Kta vdesin për njëri-tjtrin
Kledi: Edhe unë mendoj
Fifi: A e don
Donaldi: S’di ta them
/albeu.com/


Shtuar 20.10.2021 11:16

Tags: , ,