Doli single nga “Përputhen”, Ana Kauri e paska gjetur dashurinë jashtë (VIDEO)

Në “Për’puthen” janë rikthyer edhe njëherë ish-konkurrentët e programit, të cilët kanë zbuluar detaje nga jeta e tyre pas daljes nga emisioni si dhe kanë diskutuar mbi gjërat e mbetura pezull.

E pyetur nga Bora, Ana Kauri ka zbuluar se ndihet e plotësuar dhe se në jetën e saj ka hyrë dikush, për të cilin nuk ka preferuar që të japë detaje.

Ana Kauri: Mua më pëlqen që jeta ime të mbetet e izoluar. Unë erdha në emision për një histori që unë do të krijoja këtu, por kjo nuk do të thotë që unë tani do të ftohem në emisione dhe do të flas për jetën time private. Mua këto lajme relalisht nuk më pëlqejnë.

Bora Zemani: Je e lidhur Ana?

Ana Kauri: Ndihem shumë mirë, ndihem e plotësuar.

Bora Zemani: Je e lidhur?

Ana Kauri: Ndihem e plotësuar.

Bora Zemani: Po kur u plotësove Ana, menjëherë pas daljes nga “Për’puthen”?

Ana Kauri: Jo. Kur kam dalë kam qenë shumë e konfuzuar, kam pasur shumë tension, por rrugës çdo gjë shërohet.

Po ashtu ajo zhvilloi një takim katër minutësh me Fatjonin dhe në bisedën e tyre të dy lenë të kuptohet se nuk kanë pasur kontakte me njëri-tjetrin, pas largimit nga emisioni dhe rrëfejnë hatërmbetjet.

Kujtojmë se Fatjoni u largua nga programi pas debateve të forta me djemtë e studios, duke lënë përgjysmë njohjen me Anën.

Fatjoni: Ika në momentin jo të duhur për ne, por nuk po përbnalloja dot më. Kushdo që vinte i ri, vinte për të më sulmuar mua. Kërkoj ndjesë, se as nuk të telefonova, nuk të kontaktova.

Pashë që po dilje me meshkuj të tjera dhe kështu u largova nga ty.

Ana: Dhe unë e shihja që kishe shumë presion. Por, besoju se një sqarim duhej bërë.

Fatjoni: Ishte dhe presioni, vrulli, më pyesnin pse ike.Nuk të paragjykoj, por po të isha në vendin tënd, dhe mos të kisha kimi me të tjerë, do të dilja.

Ana: Përderisa ti nuk u tregove aq korrekt me mua, nuk kam pse tregohem unë. Duhet të bëje një sqarim.

Fatjoni: Nuk doja të të ngacmoja. Ti e di që çdo gjë këtu erdhi vrullshëm. Ti mund të më ktheje mendjen.

Ana: Bëre mirë, se përderisa njohja filloi këtu, nuk kishim pse të vazhdonim në privat.

Fatjoni: Kam të njëjtin respekt për ty.

Ana: Ai veprim nuk më ka pëlqyer fare, ishte ajo që na ndau komplet.

Pas takimit, Fatjoni thase e pëlqen Anën, por nuk mund të ketë gjë midis tyre.


Shtuar 26.05.2021 08:33