Debate të ashpra në shtëpinë e BBV-së, Arjola shpërthen ndaj Donaldit

Po diskutohen debatet e forta të cilat kanë ndodhur në shtëpinë e BBV-së gjatë javës.

Të dy së bashku po i diskutojnë të gjitha nën tensione.

Donaldi dyshon se për debatin e ashpër pretekst ishin punët e shtëpisë. Donaldi shpërtheu ndaj Arjolës duke i thënë se ajo është personi më i pa argument brenda shtëpisë.

Ai madje e quajti atë “egoiste”.

Arjola shpërtheu duke i thënë Donaldit po luani me hallet e mia. Ajo gjithashtu e quajti atë lojtar të dobët, dhe se e ka frikë atë sepse rri me Ilirin.

E gjithë biseda agravojë dhe të dy filluan të flasin edhe fjalët më të rënda të mundshme.

E gjitha ky debat po dukej si rezultat i punëve të shtëpisë, dhe se nuk ishte asgjë personale.


Shtuar 14.12.2021 22:55