“Shkoftë në djall”, Dafina Zeqiri infektohet me Covid-19 dhe tregon gjendjen shëndetësore

Dafina Zeqiri ka bërë të ditur në Instagram se është infektuar me Covid-19.

Ajo ka publikuar një selfie dhe përkrah shkruan:

Covidi nuk do që unë të bëj selfie, por shkofsh në djall Covid!.

Këngëtarja ka simptoma të lehta dhe gjendja shëndetësore e saj është e mirë. Aktualisht, Dafina është karantinuar me partnerin e saj Dj.Geek, i cili gjithashtu është infektuar nga koronavirus.


Shtuar 26.03.2021 15:56