“Binjakët janë bërë të famshëm nga të dashurat”, deklarata që agravoi situatën në “Big Brother” (VIDEO)

Një deklaratë e Einxhel se vëllezërit Veshaj janë bërë të famshëm nga të dashurat e tyre ka sjellë një debat të ashpër brenda shtëpisë së famshme. Donaldi i quajti të ulëta fjalët e saj ndërsa debati degradoi më tej duke kaluar në personale.

Ata kanë pasur një bashkëpunim jashtë shtëpisë që nuk ka përfunduar mirë. Einxhel shpërtheu ndaj tyre duke thënë se kishte bërë një aksident dhe se e kishin hequr nga puna. Donaldi tregoi anën e tij të historisë duke thënë se Einxhel nuk e merrte seriozisht punën.

Pjesë nga debati i ashpër mes tyre:

Donald: Jam e shokuar nga Einxhel.

Einxhel: Edhe ato për mua që kam pas lidhje jashtë që e kam për bixhoz.

Donald: Kush je ti që fut mua dhe vëllai im, kush je ti.

Einxhel: Po ti që ke thënë për mua…

Donald: Ta them unë kush je ti, ma thuaj çfarë kam përdorur, të kam parë të ulët. Të flasësh ti për mua dhe vëllanë tim. Kujdes kur hap gojën, se kam marrë përgjegjësi se sa kam mbajtur një fletë në dorë.

Einxhel: Që në momentin e parë.

Donald: Ato fjalë janë shumë të rënda. je shumë e ulët, të kam qëndruar afër se kam menduar për Dagzin, por je shumë e ulët.

Einxhel: Unë nuk jam njeri që qaj kot.

Donald: Ti po analizon të kaluarën time, po gjykon mua për zgjedhjet e mia, po analizon histori që kam pasur dhe po nxjerr vrer për mua, çfarë të vrau kaq shumë. je 32 vjeç, çfarë ke bërë për jetën deri tani e dashur, a mund ta di?!

Einxhel: Të dukem e paedukatë?

Donald: Në momentin që i thua këto po je.

Einxhel: Unë kam punuar pa fund.

Donald: Hë pra më thuaj.

Einxhel: Ti je i bërë i famshëm prej të dashurës tënde dhe personazh portalesh.

Donald: Kam bërë gjëra të tjera veç asaj.

Einxhel: Juve më hoqët nga puna, kur unë bëra aksident, kam dokumentet, të gjitha. Mos të tregojë Donaldi historitë e mia.

Donald: Unë kam pasur një bashkëpunim dhe më ka rezultuar se ka qenë një gabim zgjedhja e saj, se historitë kanë qenë të ngjashme. Unë kam disiplinë pune.

Einxhel: Ti ke 0 disiplinë pune.

Donald: Einxhel ishte një njeri jo korrekt, një ditë të bukur pune pasi kjo u bë se nuk vinte nga hiçi, ajo rrinte shumë natën dhe thoshte si t’ja bëj unë që mos të jem në mëngjes. Më pas më dërgoi një foto pasqyre të thyer duke më thënë se kishte bërë aksident.


Shtuar 2.02.2022 09:59