Beatrix zihet me Sarën, veprimi i Donaldit është për t’u komentuar (VIDEO)

Një situatë e pakëndshme ka ndodhur gjatë provës javore.

Teksa, banorët po ushtronin koreografinë bashkë me Ilirin, Beatrix dhe Sara kanë pasur një zënkë.

Sara i thotë Beatrixës të mos ec shumë para në mënyrë që koreografia të dal sa më bukur, ajo i reagon.

“Moj ti Sara do ndjekësh gjithë lëvizjet e mia”, i thotë Beatrix, teksa Sara i flet me butësi, madje i kërkon edhe falje.

Ndërsa, Donaldi as që afrohet për të parë se çka po ndodh mes tyre, ai zgjedh të qëndrojë pranë Ilirit.

Theksojmë se, duke e ditur raportin e tyre të afërt, ky distancim i Donaldit nga një vajzë që i thotë se e pëlqen është për tu çuditur.

Shiko videon e plotë dhe shih këto momente.


Shtuar 24.12.2021 20:22