Armaldo, Dea Mishel, Diola, Kristi apo Nita, kë do nxirrni sonte nga BB VIP?

Eliminimi mbrëmjen e së martës ishte ndryshe nga çdo herë tjetër.

Në një enë të qelqtë me gogla, kishte dy numra, 1 dhe 2.

Nëse njëri prej banorëve, zgjidhte numrin 2, atëherë kishte vlerë të dyfishtë. Pra për dy banorë, shkonin automatikisht dy vota, vetëm nga një banor, i cili bënte nominimet.

Ndërsa numri 1, nënkupton që nominimet janë normale.

Në televotim shkuan Armaldo, Kristi, Nita, Diola dhe Deamishel.

Kush mendoni se do të lërë sonte shtëpinë prej të nominuarëve?

VOTONI 👇👇