Andi bën deklaratën e fortë për Jasminën: Kemi ndarë një krevat

Andi Artani ishte sot i ftuar në “Përputhen”, ku mes të tjerash foli për raportin që kishte dikur me Jasminën.

Ai i habiti të gjithë teksa u shpreh se nuk kanë qenë të lidhur, ndonëse kanë ndarë një krevat bashkë.

Andi: Nuk mendoj që ka qenë lidhje edhe pikë. Ka qenë njohje e sipër që ka ndodh këtu gjatë programit. Bora ti e din shunë mirë vetë që ka pas raste që jam deklaru po a ke mujt me i qujt që kanë qenë një lidhje, jo. Deklaratë i bie që thjesht ke interes.

Bora: Tani po na bën të gjithëve të besojmë që nuk ka patur asgjë tjetër mes ju të dyve, ju thjesht jeni deklaruar dhe jeni puthur dy herë këtu në program?

Andi: A e quan lidhje?

Bora: Kaq ka ndodhur mes ju të dyve?

Andi: Ajo vetë e ka përmendur që kemi ndarë një krevat bashkë.

Bora: Atëherë?

Andi: Ju po e quani lidhjen krevatin bashkë, nuk kemi bashkëjetuar, nuk është lidhje.


Shtuar 20.05.2022 23:39