Albano Bogdo: Goca, kaloni pushimet me mua dhe më paguani 700 euro (VIDEO)

Albano Bogdo ka nisur pushimet, por duket se është vetëm. Aktori i humorit ka publikuar në Tik tok një video krah të cilës ka një mesazh për vajzat.

Albano shkruan se kush vajzë do të kalojë pushimet në shoqërinë e tij duhet të paguajë 700 euro.

“Kush të dojë (gocë, kuptohet), unë këtu jam gjithë fundjavën. Të gjitha të paguara, përveç 700€ që do paguajë për kënaqësinë e të ndenjurit me mua”, shkruan ai.

@albanobogdo2020Kush t dojë( gocë, kuptohet), unë ktu jam gjithë fundjavën. T gjitha t paguara, përvec 700€ që do paguajë për kënaqësinë e të ndenjurit me mua♬ Paridi – cllevioserbiano