“3 orë takim sqarues”, Arjan Konomi futet “shkes” për Ledjanën dhe Mevlanin (VIDEO)

Arjan Konomi është një personazh shumë i njohur për publikun shqiptar. Ai është bërë pjesë si opinionist në Përputhen nga ku është bërë edhe më i pëlqyer dhe i komentuar.

Ledjana ka qenë një ndër personazhet më të komentuar për lidhjen e saj me Mevlanin. Arjani ka qenë një ndër ‘fansat” e tyre për këtë lidhje.

Pas shumë okhe mungese Ledjana ka qenë dje prezente në turin e Prishtinës.

E ulur afër Arjanit ai shprehet se do te kënë një takim sqarues për të gjitha situatat.

Shtuar 29.06.2021 11:51