Nxënësit e ShMP “Jahja Kemal” – Tetovë do të përfaqësojnë RMV në Kampionatin Robotik FLL-2021

“Urime ekipit tonë në robotikë Emir, Agon, Endrit, Javuz, Taha, Xhevdet, Mert dhe Jasin nga ShMP “Jahja Kemal” – Tetovë. Ata do të përfaqësojnë Republikën e Maqedonisë Veriore në Kampionatin Robotik FLL-2021.

Organizata pritëse e FLL-2021 është Greqia, dhe Kampionati do të mbahet në internet. Kupa e Botës FLL-2021 Greqi në ngjarjen 4-ditore që do të fillojë në 24-27 qershor të këtij viti dhe në të cilën do të marrin pjesë më shumë se 200 ekipe nga mbi 80 vende të botës.

Ne i dëshirojmë ekipit tonë suksese dhe medalje në kampionatin 2021.FLL (First Lego Leage) – 2021.”, thuhet në kumtesën për media nga Jahja Kemal College.

Shtuar 10.06.2021 09:06