“E gëzofshi”, urimi i kryeministrit Talat Xhaferri: Ju përgëzoj për 16 vjetorin e krijimit të Republikës së Kosovës

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferri ka uruar Pavarësinë e Kosovës, në një video mesazh.

“Shfrytëzoj rastin që nga Mynihu të përuroj dhe të përgëzoj qytetarët e Republikës së Kosovës, institucionet e Republikës, veteranët e luftës së lavdishme të UÇK, familjet e dëshmorëve, t’i përgëzoj për 16 vjetorin e Pavarësisë së krijimit të Republikës së Kosovës! Urime e gëzofshi”, u shpreh Xhaferri.