10 nxënës prej ShMP “Jahya Kemal” në “Raundi Global Dimëror 2021” – Kupa e Dijetarëve Botëror në Dubai

Nga 13.-17. Dhjetor 2021 Kupa Botërore e Dijetarëve (WSC) mbahet në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe.

Delegacioni i Maqedonisë në këtë garë prestigjioze përbëhet nga 10 nxënës prej ShMP “Jahya Kemal”, 3 nxënës të shkollës fillore “JH Pestaloci” – Shkup dhe dy nxënës nga një shkollë vendase në Dubai,. i cili në një konkurrencë prej 2100 studentësh nga 20 vende, do të mbrojë ngjyrat kombëtare në Raundin Global Dimëror 2021.

Sot 15-12-2021 si pjesë e Kupës së Dijetarëve Botëror (WSC), Ishte një panair i kulturave ku delegacioni ynë në mënyrë të shkëlqyer prezantoi mundësitë e Republikës së Maqedonisë.

Duke falënderuar udhëheqësin e delegacionit z. Nikola Gelinceski, Faleminderime MPJ për mbështetjen, Ambasadës tonë në Emiratet e Bashkuara Arabe për mbështetje dhe ndihmën, Agjencisë për promovim dhe përkrahje të turizmit në Republikën e Maqedonisë së Veriut për mbështetjen me material promovues dhe kompaninë Heraclea për mbështetjen me produkte ushqimore tradicionale.


Shtuar 16.12.2021 10:55