Xhinset me bel të shkurtër u rikthyen, por si duhet t’i veshim tani (FOTO LAJM)

Prerjen e xhinseve me bel të shkurtër! Sigurisht, kjo s’do të thotë që modelet e tjera që shihni shpesh kanë dalë nga moda, por trendi i fundit ka një kombinim specifik për t’u dukur chic dhe stil në të njëjtën kohë.

Gjëja e parë që duhet të mendoni për një palë xhinse me bel të shkurtër janë xhaketat apo bluzat e gjera. Shtojini veshjes aksesorë dhe zëre se jeni gati!

Shtuar 16.06.2021 14:41