Veshja e momentit që po bën namin, nuk do t’ju mërzitit kurrë (FOTO LAJM)

Nuk është e nevojshme të themi sa shumë kohët e fundit na kanë fiksuar pas seteve matchy-matchy! Për shumë arsye janë shndërruar në trendin më të famshëm kohët e fundit. Jane praktike, të rehatshme, stil, kombinohen bashkë dhe lehtësisht me gjëra të tjera dhe mbi të gjitha: vishen në çdo orë!

Ka diçka tek setet që na zgjon dëshirën për t’i veshur çdo ditë të javës! Disa prej më të famshmet i gjeni më poshtë dhe nëse keni dyshime, kujtoni që po bëni blerje të zgjuara!


Shtuar 15.04.2021 14:05