Truku i zgjuar me sfungjerin e enëve në frigorifer

Të gjitha shtëpitë kanë një sfungjer për larjen e enëve e cila zëvendësohet në intervale të rregullta.

Sidoqoftë, kjo sfungjer i thjeshtë i gjellës mund të duket shumë më i dobishëm nga sa mendoni. A e dini se mund ta përdorni në frigoriferin tuaj dhe madje të ndihmoni frutat dhe perimet tuaja? Çfarë duhet të bëni;

Vendosni disa pjesë (prerë ato) të sfungjerit në fund të sirtarit në frigorifer dhe vendosni perimet tuaja sipër. Kur të vini re se sfungjeri ka thithur të gjithë lagështirën, hiqeni atë. Do të zbuloni se perimet tuaja do të kenë mbetur të freskëta dhe të ftohta. Mos harroni të ndryshoni sfungjerin rregullisht dhe natyrisht të jeni të pastër.


Shtuar 14.09.2021 15:22