Si t’i veshësh me stil “mom jeans” (FOTO LAJM)

Pas pandemisë, pas javëve të tëra me tuta dhe pizhama, nuk ishte rastësi që njerëzit kthyen sytë nga “mom jeans” – një term joformal që përdoret për t’iu referuar xhinseve me bel të lartë, që janë të lirshme si në pjesën e sipërme të këmbëve ashtu edhe te kyçet.

Duket se ky model xhinsesh do të qëndrojë gjatë në modë dhe të dini si t’i kombinoni – për t’u dukur të veshur me stil – do të jetë çelësi për një pamje gjithnjë të kuruar. Ja se si:


Shtuar 11.08.2021 14:23