Vera është afër, gjithçka duhet të dini për strijat (FOTO LAJM)

Strijat ose çarjet e lëkurës janë një nga makthet e vajzave sot.

Disa thonë se parandalimi është i pamundur, ndërsa të tjerë thonë se ato mund të reduktohen.

Që dhe ju të jeni më të qartë më poshtë do të gjeni gjithçka që duhet të dini mbi strijat.

Shtuar 30.03.2021 01:03

Tags: