Sa herë do të bëhesh gati për 5 minuta dhe të dukesh e veshur shtrenjtë, vish këtë fustan (FOTO LAJM)

Na ndodh shpesh të mos kemi dëshirë apo kohë për të menduar rreth kombinimit të radhës. Sërish, duam të dukemi të veshura mirë dhe të jemi komodë në të njëjtën kohë. A mund t’i kemi të gjitha? Të kursejmë kohë, energji dhe të dukemi të veshura shtrenjtë?!

Po, nëse jeni fanse të fustaneve-këmisha! Nëse i mendonit të mërzitshëm, thjesht s’keni gjetur të duhurin dhe s’i keni kombinuar mirë. Ky lloj fustani të shpëton mëngjeseve dhe sa herë keni dilema me veshjen!


Shtuar 13.06.2021 16:05