Pse nuk duhet ta varni kurrë peshqirin e kuzhinës në derën e furrës

Shumë amvisa për vite me radhë zgjedhin të varin peshqirin e kuzhinës në derën e furrës, pasi ai është menjëherë i disponueshëm sa herë që ata kanë nevojë për të. Por, kjo nuk do të thotë se është e drejtë.

Dera e furrës është vendi më i keq në kuzhinë për të varur peshqirin. Kjo pasi doreza e derës së furrës është e mbushur plot me mikrobe dhe mbetje ushqimore.

Po ashtu, është pjesa e kuzhinës që shumë anëtarë të familjes ndoshta e prekin disa herë gjatë ditës.

Më e mira që mund të bëni është të keni një varëse pranë furrës vetëm për peshqirin.


Shtuar 1.07.2021 08:44

Tags: ,