Përgjysmoni kohën e tharjes dhe stilimit të flokëve vetëm me 1 peshqir (FOTO LAJM)

Kur vjen puna te larja e flokëve, pjesa më e vështirë vjen pas saj. Po sikur t’ju themi që ekziston një teknikë që redukton kohën e tharjes? Po, po, ekziston. Zbuloni për çfarë bëhet fjalë.

1-Aplikoni produktet tuaja të preferuara të stilimit (p.sh., vajin ose kremin për kaçurrela) për të përgatitur flokët.

2-Vendosni peshqirin (ose bluzën) në një sipërfaqe të sheshtë.

3-Përkulni kokën poshtë, rrokullisni flokët tek copa dhe më pas kapini.

4-Tani vjen pjesa argëtuese, e cila është mbështjellja e flokëve tuaj.


Shtuar 28.09.2021 09:29