Nga armiq në të dashuruar? Ja me cilat shenja ka gjasa që të ndodhë

Këto shenja të zodiakut kanë dhuntinë që t’i kthejnë “armiqtë” e tyre në të dashuruar!

Peshqit

Peshqit janë një ndër shenjat që nga armiq ju kthejnë në të dashur, por e keqja është se mund t’ju lënë më shumë konfuz sesa kur keni nisur në fillim por në fund të fundit, Peshqit i bëjnë armiqtë miq e pse jo edhe të dashuruar. Lajmi i keq është se, pavarësisht kimisë fillestare, ata nuk iu besojnë shumë dhe ju lënë gjatë rrugës.

Binjakët– Ai ngjan shumë me Peshqit në një gjë, ai e di se çfarë të thotë dhe kur ta thotë. Mendja e tij dhe ndjesia që jep (që është i pakapshëm), tërheq shumë e shumë, për ta parë romantikisht, edhe nëse e kanë nisur nga baza e gabuar (përleshja apo mosmarrëveshja).


Shtuar 6.05.2024 19:10