Nëse s’dini ç’të bëni me thonjtë këtë verë, duhet t’i shihni këto modele! (FOTO LAJM)

Koha e mirë zakonisht përkthehet edhe në thonj më ekstravagantë, me ngjyra më të ndezura.

Megjithatë, kjo verë është e gjitha dedikuar luleve, yjeve dhe dizajneve të këndshme, jo dhe aq ekstravagante. Sido që t’i pëlqeni thonjtë, më poshtë ka aq shumë opsione sa do gjeni me patjetër diçka që ju përshtatet.


Shtuar 7.06.2021 21:45