Miq për kokë: Pse njerëzit e kësaj shenje janë shokët më të mirë?

E kemi fjalën për Shigjetarët! Thuhet se çmimin e miqve më të mirë e marrin personat që i përkasin kësaj shenje. A ka ndonjë arsye të veçantë?

Shigjetarët, kryesisht janë nga ata lloj njerëzish që i shihni t’i tregojnë shaka në turma të mëdha njerëzish, të ëndërrojnë të udhëtojnë të gjithë botën e të zbulojnë motivin e vërtetë të jetës së tyre. Elementi i tyre është zjarri dhe planeti drejtues Jupiteri, prandaj nuk mund ta imagjinoni se çfarë ju pret nëse ktheni një Shigjetar në armik.

Në fakt ju “leverdis” më tepër nëse i mbani ata si miq. Po ju tregojmë arsyet pse personat e shenjës së Shigjetarit, pa dallim gjinie, janë miqtë më të mirë që mund të keni:

1

Ata janë spontan, nuk bëjnë lajka.

2

Ju mbështesin në çdo iniciativë, pavarsisht sa e çmendur mund të jetë ajo.

3

Me ta nuk ka asnjëherë dramë.

4

Ata kanë shumë fat, por edhe ju keni shumë fat përderisa njihni një të tillë.

5

Karakterizohen nga optimizmi.

6

Janë shumë filozofik, por në një mënyrë të kuptueshme.

7

Mos t’ju shkojë në mend t’i lini në baltë, s’do ta bënin kurrë me ju

Shtuar 12.06.2021 11:58