Kuiz/ Në këtë foto njëra nga dy vajzat po gënjen, e gjeni dot?

Gjëegjëza dhe iluzionet optike kanë tërhequr gjithmonë vëmendjen e njerëzve.

Për të zgjidhur gjëegjëzat më të zakonshme, duhet t’i drejtohemi imagjinatës dhe jo logjikës, prandaj është një ushtrim i mirë për mendjen e njerëzve të të gjitha moshave.

Imagjinoni që kjo foto të jetë fundi i historisë së vogël që do të shkruajmë për ju. Burri u kthye nga snowboarding dhe pa se i mungon ushqimi. Pastaj i pyeti dy gratë se cila nga të dyja e hëngri.

E para tha se bëri patinazh gjithë ditën dhe u kthye, ndërsa e dyta tha se ishte ulur rreth zjarrit duke pirë të njëjtin lëng gjatë gjithë ditës, duke mos u shqetësuar me asgjë tjetër. Cila po gënjen dhe nga e dinte burri?

Shikoni përgjigjen në galerinë e mëposhtme…

Gruaja që ka pirë lëngun po gënjen. Nëse do të pinte të njëjtin lëng gjatë gjithë ditës, akulli në gotë do të ishte shkrirë nga nxehtësia e zjarrit.

Shtuar 2.11.2022 13:22