Kokëfortë dhe aspak tolerantë, këtyre 2 shenjave të zodiakut u vlon inati nga brenda

Të gjithëve na ndodh që në momente të caktuara të humbasim toruan, të nevrikosemi me veten apo botën mbarë, e pse jo edhe të vlojmë nga inati, por ja që është një shenjë që akumulon aq inat brenda vetes sa mund të shpërthejë nga momenti në momenti.

Demi: Nuk është çudi që ju jeni në listë. Jeni shenja më kokëfortë e të gjithëve dhe inatin e mbani përgjithmonë. Kur dikush të mërzit ose të bën keq, nuk do ta falësh kurrë. Nuk do të habiteshim nëse do të kishit një libër të vogël të zi me emra të nënvizuar me të kuqe për të mbajtur shënim gabimet e të tjerëve. Në fakt, ju doni të falni dikë dhe të pranoni justifikimet e tyre, por jeni shumë kokëfortë dhe tepër krenarë për ta bërë këtë. Pasi dikush ju zemëron, mund ta mënjanoni krenarinë tuaj dhe të pranosni një ” më fal”, por kurrë nuk do ta besoni përsëri atë person.

Luani: Askush nuk dëshiron të bëjë një Luan të zemërohet. Jo vetëm që do të mbani inat për shumë kohë, por gjithashtu do të jeni dhe shumë i keq. Është mekanizmi juaj i mbrojtjes. Ju ktheheni në një person absolutisht bezdisës për të mbrojtur veten. Zakonisht, jeni shumë mbrojtës ndaj të tjerëve, por kur e lëndoni veten,mbylleni në vetvete dhe krijoni një sipërfaqe të fortë për t’i mbajtur të gjithë larg. Ju jeni në gjendje të liroheni, por personi që ka bërë gabimindo të duhet të provojë denjësisht që të rikthejë vëmendjen tuaj. Por, në realitet, të kesh një shok si ti, ia vlen të vuash dhe të kthehesh prapa.


Shtuar 2.11.2022 08:44

koment