Ka veti të fuqishme shëruese, përdorni këtë pije natyrale për të pushuar menjëherë dhimbjet e kokës

Zakonisht kemi dhimbje koke kur nuk jemi duke fjetur ose për shkak të faktorëve të tjerë.Një nga sëmundjet më të zakonshme është dhimbja e kokës. Shkaqe të tjera të dhimbjes së kokës përfshijnë stresin, lodhjen ose dehidratimin.

Nëse kemi një dhimbje koke, gjëja e parë që të vjen në mendje është të marrësh qetësues të dhimbjeve. Por a e dini se natyrshëm mund të ndaloni një dhimbje koke pa ilaçe?

Vaji i livandos ka veti të fuqishme shëruese, duke përfshirë anti-inflamator.

Për dhimbje koke, provoni këtë recetë të shijshme dhe shumë të shëndetshme me Livandon dhe Limonadën.

Vaji i livandos përmban efekte të fuqishme anti-inflamatore, qetësuese, analgjezike, antifungale, antidepresive, antiseptike dhe antibakteriale, sipas Holistic Living.

Për shembull, sipas një studimi të botuar në Journal of Medical Microbiology, zbuloi se vaji i livandos mund të jetë i efektshëm në luftimin e infeksioneve rezistente.Studiuesit gjithashtu kanë zbuluar se aroma e livandës mund të ndihmojë pacientët e dhimbshëm të dhëmbëve.