Rama në Kosovë: Kur takohemi me Albinin është kënaqësi e madhe

Kryeministri Edi Rama fjalën e tij në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive e ka nisur duke treguar se si është marrëdhënia e tij me kryeministrin e Kosovës Albin Kurti.

Sipas Ramës, “edhe pse pak kush e beson, kur ne takohemi kemi një sinergji të plotë dhe qeshim jo pak”.

“Këto pika janë me rëndësi të veçantë dhe evidentohen më së miri për bashkëpunim konkret ndërkohe për shprehjen e kënaqësisë dua ta falënderoj përzemërsisht Albinin dhe gjithë ju dhe duke ia thënë në sy gjithëve atyre që na ndjekin: Është kënaqësi e madhe që kur ne takohemi kemi energji të plotë dhe qeshim nga pak”, u shpreh Rama.

Shtuar 20.06.2022 11:31