Java e Modës në New York: 8 trendet më të mëdha për vitin 2022 (FOTO LAJM)

Java e Modës në New York ka përfunduar dhe ekspertët e modës, pasi patën mundësi të shohin me vëmendje pasarelat, janë gati të thonë tendencat që do të shohim më së shumti gjatë vitit të ardhshëm.

2022-shi, mund të ketë shumë pasiguri, por trendet e mëposhtme është e sigurt që do i veshim të gjithë!


Shtuar 18.09.2021 13:42