Horoskopi: Pesë shenjat që gjithmonë mbesin pa para në fund të muajit

Ka disa njerëz që, pavarësisht nga situata, gjithmonë shpenzojnë paratë, ndërsa të tjerët sigurohen se u mbetet edhe një shumë e vogël për ta mbyllur muajin. Nuk do të thotë që ata marrin më pak para ose se kanë shpenzime të jashtëzakonshme për të mbuluar, por thjesht i keqmenaxhojnë.

Ashtu si me të gjitha gjërat, astrologjia ka shumë për të thënë se si shpenzojmë. Le të shohim, cilat janë shenjat e Horoskopit që nuk i kanë punët mirë me paratë.

DASHI

Dashi del nga buxheti sepse ka tendencë të ngatërrojë nevojat me dëshirat. Ata nuk mund p.sh. për të kuptuar se ata nuk kanë nevojë për këtë palë këpucë, ata thjesht e duan atë. Sipas kësaj logjike, ata vazhdimisht mund të gjejnë justifikime për blerjet e tyre dhe të blejnë pa ndërprerje.

Por e vërteta është se nëse blini gjithçka që dëshironi dhe nuk shkruhet në fletoren e të ardhurave, do të shpenzoni shumë. Dhe nëse kjo ndodh çdo muaj, ose duhet të rregulloni buxhetin tuaj ose të hiqni dorë plotësisht, pasi çdo përpjekje rezulton e kotë!

BINJAKËT

Binjakët kanë shumë çështje që “drejtohen” në të njëjtën kohë dhe ka raste kur ata me sinqeritet harrojnë edhe se në një moment kishin bërë një plan financiar. Ata mund të krijojnë një situatë të shpenzimeve të të ardhurave, por kur u duhet të kontrollojnë me përgjegjësi transaksionet e tyre, ata e harrojnë plotësisht atë, pasi që ata janë gjithmonë kaq të zënë!

Me fjalë të tjera, buxheti i tyre është në dispozicion të tyre. Edhe nëse ata mendojnë se kanë nevojë për kujdes ose trajtim, atëherë planifikimi i shpenzimeve shkon për një shëtitje!

PESHORJA

Peshorja ka një problem me blerjet spontane dhe kur blejnë diçka që ishte jashtë orarit, harrojnë ta shkruajnë atë në fletoret e tyre! Nëse ata nuk ndjekin një plan financiar dhe nuk bëjnë rregullimet e nevojshme, ata zakonisht përfundojnë në një rrëmujë financiare që i çon ata drejt zhgënjimit të madh.

Peshorja, nëse nuk mbani shënim atë që shpenzoni , nuk do të jeni kurrë në gjendje të bëni buxhet.

SHIGJETARI

Shigjetarët janë shumë optimistë, por realizmi nuk është barra e tyre. Ata do të bëjnë një buxhet në fillim të muajit, i cili nuk ka asnjë lidhje me aftësitë e tyre reale financiare. Ata duan të jenë më të mirë në kursim dhe të kenë sukses, kështu që vendosin qëllime, por janë shumë të vështira për t’u arritur.

Synimet e tyre janë të mira, por ato janë bërë aq shumë sa që zakonisht nuk kanë sukses. Ata duhet të shikojnë aftësitë e tyre financiare në mënyrë kritike dhe të bëjnë një plan që të mund t’i përmbahen.

PESHQIT

Peshqit do të largohen nga plani i tyre financiar sepse janë shumë të dhembshur dhe bujar. Nëse dikush ka nevojë për ndihmë, veçanërisht financiare, Peshqit do t’ia japin atë. Ata janë lloji i njerëzve që preferojnë të shpenzojnë edhe monedhat e tyre të fundit për dikë tjetër sesa për veten e tyre.

Kur shpenzojnë jashtë buxhetit, harrojnë ta shkruajnë diku, kështu që nuk kanë ide se çfarë bilanci të saktë kanë lënë. Kur e kuptojnë që ata janë zhdukur plotësisht dhe nuk kanë para, është tepër vonë për të rregulluar situatën.

Shtuar 5.04.2021 10:04