Fejesë, martesë? Sipas astrologjisë, kjo është data perfekte për të zyrtarizuar lidhjen në 2023

E keni menduar ndonjëherë sa bukur do të ishte sikur dita juaj e fejesës/martesës – të jetë 100% në sinkron me yjet?

Sipas astrologjisë, muaji më i mirë për t’u martuar në vitin 2023 qenkërka marsi, i cili (fatkeqësisht) është vetëm një javë larg.

Për më tepër, astrologët shkojnë më tej duke thënë se data ideale do të ishte fiks 1 marsi.

Në këtë datë të veçantë, lidhja Afërditë-Jupiter në Dash do të sjellë rritjen e shpejtë të marrëdhënieve. Megjithëse Afërdita – planeti i dashurisë, romancës dhe martesës – zakonisht përballet me më shumë sfida te Dashi, mbështetja nga Jupiteri – planeti i rritjes, zgjerimit dhe bollëkut – është i detyruar të zbusë disa nga problemet që mund të përjetojë planeti i ushqyer nga dashuria.

Meqenëse kjo lidhje do të ndodhë në shenjën e zjarrit të orientuar drejt veprimit, kjo e bën një kohë perfekte për të vepruar shpejt. Ndoshta një martesë e shpejtë në gjykatë?

Nëse nuk keni ndërmend të fejoheni kaq shpejt, të paktën dëgjoni yjet dhe organizoni një darkë romantike ose sigurohuni të jeni së bashku në 1 mars.


Shtuar 21.02.2023 10:07