Është vërtetuar se funksionon, largoni yndyrën në gjak me këtë ilaç natyral të mrekullueshëm

Pas një muaji trajtim, bëni një analizë gjaku dhe kontrolloni efektivitetin e këtij ilaçi natyral

Ushqimi i dobët, stresi dhe aktiviteti i pamjaftueshëm fizik janë vetëm disa nga shkaqet e yndyrës së lartë në gjak që mund të çojnë në probleme serioze shëndetësore.

Ju prezantojmë një recetë për një ilaç që do të eliminojë yndyrat e tepërta të këqija në gjak..

Nevojiten:

– Fiq të thatë
– Uthull molle.

Shponi tre fiq të thatë me një kruese dhëmbësh nga të gjitha anët dhe vendosini në një filxhan që e keni mbushur deri në 4/5 me uthull molle.

Lërini fiqtë në uthull gjatë gjithë natës, pastaj hani të tre fiqtë në mëngjes.

Mos e hidhni pjesën tjetër të uthullës së mollës, do t’ju nevojitet për të njomur sërish fiqtë. Përdoreni këtë sasi uthulle për shtatë ditë.

Në ditën e tetë, përdorni një sasi të re uthulle dhe përsëriteni për javën e ardhshme. Pas një muaji trajtim, bëni një analizë gjaku dhe kontrolloni efektivitetin e kësaj recete.

Sigurohuni që të konsultoheni me mjekun tuaj përpara se të përdorni ilaçe natyrale.