Është një lidhje apo thjesht një aventurë? Ja si të bëni dallimin midis një djali serioz dhe një lojtari që kujdeset të argëtohet pak me ju

Vajzat moderne e dinë se sa e vështirë është të gjesh një djalë të mirë.

Ja si të bëni dallimin midis një djali serioz dhe një lojtari që kujdeset të argëtohet pak me ju.

Nëse nuk dëshironi që “një tjetër hov” t’ju thyejë zemrën, është e rëndësishme të dini se çfarë jeni duke bërë, ose nëse i riu me të cilin keni filluar të takoheni dëshiron diçka serioze ose është i interesuar vetëm të argëtohet, shkruan albeu.com.

Ja si të kuptoni nëse ai mendon se jeni në një lidhje dashurie apo nëse jeni thjesht një aventurë kalimtare.

Marrëdhënia

Edhe kur ju sugjeroni të bëni diçka të re, që nuk është në stilin e tij (patinazh, pazar, kërcim), ai do të jetë dakord, sepse e di që do t’ju bëjë të lumtur.

Aventura

Ai do të gjejë çdo justifikim, vetëm për të shmangur çdo iniciativë tuajën.

Komunikimi

Lidhja: Atij i pëlqen pothuajse gjithçka që postoni në Facebook, ju dërgon mesazhe, ju telefonon dhe madje hapi një llogari në Instagram që të mund t’ju ndjekë.

Aventurë: Nuk i ka shkuar kurrë në mendje të të shtojë në Facebook, ndonjëherë hedh ndonjë SMS, por thuajse nuk të thërret kurrë.

Respekt

Marrëdhënia: Shiheni shpesh, ose në shtëpinë e njërit prej jush, ose diku jashtë.

Duke vepruar kështu, alkooli është shumë rrallë ose pothuajse kurrë një pjesë integrale e takimeve tuaja.

Aventura: Të shtunën, dy orë pas mesnate, merrni mesazhin e tij me përmbajtjen “Çfarë ka?”.

Vetëkuptohet që çdo pamje do të vërshohet me pije.

RomancëMarrëdhënia: Kur jeni bashkë, mbani duart, përqafoni dhe përqafoni.

Puthja dhe bërja dashuri janë vetëm një pjesë e historisë.

Aventurë: Takimet tuaja përfundojnë ekskluzivisht në puthjet franceze që çojnë në mënyrë të pashmangshme në seks. /albeu.com/