A është interneti juaj i ngadaltë? Fajtori mund të jetë një send që të gjithë kemi në shtëpi

Problemet e ngadalta të internetit nuk janë vetëm për shkak të një sinjali të dobët ose probleme me ruterin, mund të jetë diçka tjetër.

Shumë sende dhe pajisje shtëpiake mund të ndërhyjnë në lidhjen e internetit. Por arsyeja më e zakonshme mund të jetë pasqyra.

Disa pasqyra të mëdha muri mund të ndikojnë në lidhjen sepse pasqyra është bërë nga një shtresë e hollë metali që mund të shkaktojë ndërhyrje. Prandaj, duhet të përpiqeni ta zhvendosni ruterin të paktën një metër larg tyre.

Nëse mundeni, përpiquni ta vendosni ruterin aty ku ju nevojitet më shumë. Pra, nëse qëllimi i tij më i rëndësishëm është në zyrë, është mirë ta vendosni atje.


Shtuar 26.05.2024 19:47