7 veshjet tipike, tek të cilat shkojmë gjithmonë në pranverë! (FOTO LAJM)

Moti gjatë kësaj kohe nuk ka qenë fiks aq i ngrohtë sa e prisnim. Mëngjeset dhe mbrëmjet mbeten të ftohta dhe për më tepër, as shiu herë pas here nuk po e përmirëson situatën.

Çfarë bëhet kur prilli është i tillë? Përzgjidhen ca kombinime ideale për mot të ndryshueshëm.

Më poshtë gjeni 7 ide, që me siguri do t’i krijoni sipas veshjeve dhe stilit tuaj.

Shtuar 9.04.2021 15:31