5 tendencat e këpucëve të viteve ’90, që rikthehen këtë pranverë! (FOTO LAJM)

Vitet ’90 janë rikthyer në modë vit pas viti dhe ky sezon nuk bën përjashtim. Së pari ishin këmishat e xhinsit apo fustanet e mëndafshit, ndërsa tani janë këpucët.

Trendet e asaj periudhe janë padyshim elegante dhe ju mund t’i stiloni në mënyra të reja, duke bërë një miks mes stilit “të ri” dhe atij klasik. Më poshtë, njihuni me 5 modelet e viteve 1990, që tashmë janë pjesë e sezonit të pranverës 2021:

 

 


Shtuar 13.04.2021 10:40