ZYRTARE/ Vendimi për njohjen patentave nga Italia botohet në Fletoren Zyrtare

Qeveria shqiptare ka miratuar në Fletoren Zyrtare marrëveshjen me palën italiane për njohjen e lejeve të drejtimit të automjeteve.

Kështu, të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë marrë një leje drejtimi në Shqipëri do të kryejnë konvertimin pa patur nevojë për prova teorike dhe praktike.

Marrëveshja u nënshkrua nga ministrja e Jashtme, Olta Xhaçka ndërsa për palën italiane nga ambasadori i Italisë në vendin tonë, Fabrizio Bucci.


Shtuar 29.03.2021 21:13