Zonat dhe oraret, OSHEE njofton shkëputje të energjisë elektrike në të gjithë vendin!

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike Sh.A ka njoftuar ndërprerjen e përkohëshme të energjisë në disa zona të vendit, përfshirë edhe kryeqytetin.

Prej ditës së nesërme, disa qytete të mëdha në vend do të përballen me probleme me furnizimin me energji, pasi sipas njoftimeve të OSHEE do të kryhen për shkak të investimeve në mirëmbajtjen e rrjetit.

Përveç Tiranës, do të preken edhe qytete si Shkodra, Kukësi, Korça dhe Puka.

LISTA E PLOTË E QYTETEVE QË DO TË PREKEN:

Njoftim për abonentët #Fier
Për shkak të avarisë në zbarrat 35kV në NST Povelcë, sot gjatë intervalit kohor 11:00-12:00 do të stakohet energjia në këto zona në Fier;
Hoxharë e Re, Përtish, Darzezë, breg deti plazhi

Njoftim për abonentët #Ballsh
Stakim, 12-13 dhe 15 tetor
Në vijim të investimit që po kryen OSSH në linjën 35kV Patos – Ballsh, në datat 12-13 dhe 15 tetor gjatë intervalit kohor 06:00-14:00, do të stakohet energjia në këto zona në Ballsh:
Dukas, Drenovë Fushë, Belishovë, Lapunecë, Ngracan, Visok, Lofkënd

Njoftim i OST për abonentët #Berat
Stakim, 12-13 dhe 15 tetor
Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në
linjën 110kV Kuçovë – Jagodinë, në datat 12-13 dhe 15 tetor gjatë intervalit kohor 06:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Berat:
Ish komuna Allkaj: Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkëz, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Poshnjë, Goriçan, Çiflik, Kuçovë, Jagodinë, Suk, Arabaj

Njoftim për abonentët #Tiranë
Për shkak të një defekti në një prej kabinave elektrike në Laprakë, kanë mbetur pa energji disa abonentë në rrugën “Pandi Dardha”. Grupet e OSSH #Tirana 3 janë në terren dhe po punojnë për riparimin e defektit e rikthimin sa më shpejt të energjisë tek të gjithë abonentët e prekur nga kjo avari.

Njoftim i OST për abonentët #Pukë
Stakim, 12 tetor
Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në linjën 110kV Fushë Arrëz – Lajthizë, në datën 12 tetor gjatë intervalit kohor 06:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Pukë: Bardhet, Kryezi, Qafë Mali, Flet, Xath, Lajthizë, Qytet Fushë Arrëz, Nushaj

Njoftim për abonentët #Korçë
Stakim, 12 tetor
Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 12 tetor do të punohet në disa fidera të NST Vranisht.
Pa energji do të mbeten këto zona në Korçë: 10:00-12:00
Ish-komunat Progër, Pojan 12:00-14:00 Hoçisht, Vranisht, Stropan, Baban

Njoftim për abonentët #Krujë
Stakim, 12 tetor
Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 12 tetor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të punohet në disa fidera në Krujë. Pa energji do të mbeten këto zona në Krujë: Fabrika e Tullave në fshatin Zallë. Ish reparti ushtarak Gjin, Ura e Gjolës, Budell, Bubq, Mazhë, Mallkuc, Tari

Njoftim për abonentët #Shkodër
Stakim, 12 tetor
Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 12 tetor do të punohet në NST Koplik. Pa energji do të mbe n këto zona në Shkodër:
09:00-12:30
Pjesërisht Qyteti Koplik, Njësia Administrative Shkrel, fshatrat Goraj, Katun Kastrati, Gradiskije.
12:30-16:00
Ktosh, Demiraj, Grudë fushë, Gruemirë, Cesme, Kaldrun, Sterbeq, Jubicë, Flakë
09:00- 16:00
Bajzë, Aliaj, Kastrat, stacioni i trenit

Njoftim për abonentët #Kukës
Stakim, 12 tetor
Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 12 tetor gjatë intervalit kohor 12:30-16:00 do të mbeten pa energji këto zona në Kukës:
Bele, Breki, Topojan, Gjaferaj, Cernaleve, Kollovoz, Lojme, Nimce, Tejnimqe, Novosej, Stane Novosej, Orgjost, Oreshke, Orcikel, Shishtavec, Borje, Turaj,
Zapod, Kroi I Bardhe, Imqallar, Toroqic, Shtreze, Grudallar, Njesia bashkiake Bicaj, Ujmisht, Gostil,
Lagjet 1, 2, 3, 6, Muje

Njoftim për abonentët #Librazhd
Stakim, 12 tetor
Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 12 tetor do të mbeten pa energji këto zona në Librazhd.
10:00-12:00
Komuna Proptisht Pogradec.
12:00-14:00
Komuna Stravaj, fshatrat Dritaj,
Rastan, Prrenjas Fshat, qender, Shqiponje, Stranik, Stravaj, Vishok

Njoftim i OST për abonentët #Kurbin
Stakim, 12 tetor
Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në linjën 220kV Koman – Kolacem, në datën 12 tetor gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Kurbin:
Lagjia “Demokracia”, Thumane, Fshati Dukagjin

Njoftim për abonentët #Burrel
Stakim, 13 tetor
Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 13 tetor do të punohet në NST Rrëshen. Pa energji do të mbeten këto zona në Burrel:
09:00-12:30
Kalanjan, Geziq, Koder Rreshen, Nderfan, Shter, Cekaj, Shtan, Tarazh, Mollaj, Trojze, Prosek, BungaJ, Valc, Malaj, Vjollec, Perlat, Jezull, Sheshaj,Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtreze, Rreshen Lagjet: Qendër, Qafë-Mollé
12:30-16:00

Bashkia Rrëshen, Fshatrat Kulme, Ndërfushaz


Shtuar 11.10.2021 20:26