Zgjidhet drejtori i ri i RTSH-së

Këshilli Drejtues i RTSH-së ka zgjedhur këtë të hënë drejtorin e ri, pas votimit të nëntë anëtarëve të bordit.

Në krye të RadioTelevizionit Shqiptar është zgjedhur Enkelejd Joti me 7 vota.

Në garë ime Jotin ishin edhe Iris Luarasin, Laureta Roshin dhe Moza Haxhiaj.

Joti ka mbajtur më herët postin e drejtorit të përgjithshëm të Top Media-s, për 12 vjet, që nga 2003 deri në dhjetor të 2015 kur ai dha dorëheqjen.

Ai ka kryer studime në fushën e ekonomi-financës, dhe vjen me më shumë se një dekadë eksperiencë menaxheriale në një prej kompanive më të fuqishme mediatike.

Gara për drejtor u hap pas arrestimit të ish-drejtorit Thoma Gëllçi, për korrupsion me tenderat.

Drejtori i zgjedhur i RTSH-së votohet në Kuvend.


Shtuar 15.11.2021 13:47