ZGJEDHJE 2021/ Xhafaj dhe Rakipi të parët që thyejnë herësin në Tiranë, kush rrezikon?

Fatmir Xhafaj dhe Ornaldo Rakipi thyejnë listën e PS në Tiranë.

Fatmir Xhafaj deri tani ka arritur të marrë 11.756 vota, ndërsa Orlando Rakipi 11.194 vota.

Ata që rrezikojnë deri tani janë Ervin Bushati dhe Fidel Ylli, por ka ende kuti për të hapur dhe numëruar në Tiranë.


Shtuar 29.04.2021 08:38