ZGJEDHJE 2021/ Numërohet edhe kutia e dytë në Pustec, “shkëputet” PS

Është numëruar edhe kutia e dytë e votave në Pustec.  Mesohet se këtë herë Partia Socialiste është “shkëputur”.

PS ka marrë 259 vota, Partia Demokratike ka marrë 110 vota, ndërsa Lëvizja Socialiste për Integrim ka marrë 69vota.

Në kutinë e parë të fshatit Kallamas, ka rezultuar se 118 vota i ka marrë PS, 114 vota kanë shkuar për PD dhe 17 vota për LSI.


Shtuar 25.04.2021 22:43