Yuri Kim pas përfundimit të procesit të votimit: Kandidatët të pranojnë gjykimin e votuesve

Ambasadorja amerikane Yuri Kim, ka reaguar pas përfundimit të orarit zyrtar të votimit, ku ju ka bërë thirrje kandidatëve për deputetë që të mos supozojnë rezultatet, por të pranojnë gjykimin e votuesve.

“Votuesit në Shqipëri dolën me forcë të plotë për të shprehur vullnetin e tyre. Zgjedhjet dhe autoritetet e zbatimit të ligjit kanë për detyrë të sigurojnë integritetin e votës.

Kandidatët dhe udhëheqësit, gjithashtu, kanë detyrën e tyre: të mos supozojnë rezultate, por të pranojnë gjykimin e votuesve kur përfundon numërimi.” shkruan ambasadorja Kim.


Shtuar 25.04.2021 20:00