Vrau vëllanë dhe kunatën, gruaja dhe e dashura e Muskurtit kërkojnë urdhër mbrotje: Vendimi i Gjykatës

Pas ngjarjes së rëndë pak ditë më parë në Tiranë ku Arsen Muskurti qëlloi për vdekje vëllain dhe kunatën e tij për motive pronësie, gruaja e autorit me gjashtë fëmijë dhe e dashura më një fëmijë kanë kërkuar urdhër mbrojtje në Gjykatë.

Menjhërë pas krimit, ata u strehuan në një qendër sociale pasi kishin frikë për jetën e tyre.

Gjykata mësohet se e ka refuzuar kërkesën e tyre pasi nuk ka të dhëna të mundshme për kërcënim./albeu.com