Vrau një kotele, 3000 euro shpërblim për kapjen e autorit (VIDEO)

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur ë Greqi, ku një burrë ka ndjekur dhe ka shtypur për vdekje me këmbë një mace.

Video-ja është bërë publike nga Organizata Filantropike e Selanikut “Noiazoami”, ec cila ka njoftuar qytetarët se kush e njef personin ose e shef diku do të fitojv shumvn prej 3000 eurosh.

Kotelja endacake, vetëm 1.5 muajshe, kishte hasur në një vdekje të tmerrshme në këmbët e një të panjohuri, i cili sipas mirqënies së kafshëve, pasi e kishte ndjekur, e shkeli dhe madje kur kafsha e dëmtuar u zvarrit drejt folesë për tu fshehur, por autori e ka ndjekur sërish duke i dhënë fund.

Akti i tij, i ndodhur në fund të gushtit, u regjistrua në një dyqan aty pranë dhe video erdhi në posedim të organizatës për mbrojtjen e kafshëve, e cila më pas vazhdoi të denonconte ngjarjen në polici.

“Por që atëherë, për shkak se nuk kishim informacion për rrjedhën e ankesës, më 12 shtator dhe në përpjekje për të bërë të ditur identitetin e bishës, video u publikua në të gjitha MME dhe tronditi të gjithë Greqinë duke parë skenat horror”. ” , siç u ankua nga znj. Evi Kalaintzidou nga “Noiazoami”.

Por që atëherë nuk ka pasur asnjë informacion për identitetin e autorit dhe në përpjekjen e fundit për gjetjen e tij, anëtarët e grupit për mbrojtjen e kafshëve po procedojnë me një proklamatë për të dhënë informacion qoftë edhe në mënyrë anonime./albeu.com

Shtuar 23.09.2022 10:17