Vijojnë flakët e zjarrit në malin e Çikës, largohen turistët

Zjarri në Malin e Çikës vijon që të jetë aktiv , ndërsa shuarja e flakëve është e pamundur për shkak të terrenit.

Flakët janë përhapur vetëm në kodër dhe ende nuk kanë zbritur në Llogara dhe Dhërmi.

Ajo ca vihet re është ajri i ndotur për shkak të tymit të madh të krijuar./albeu.com